Vučić: I na Zapadu decu leče SMS porukama (VIDEO)

0
248

Što se tiče lečenja SMS porukama, gotovo u svim zapadnim zemljama se takvi bolesnici leče SMS porukama, jer to košta, gotovo hiljadu puta više na Zapadu nego u našoj zemlji – rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Nišu.

Da je slogan “Za našu decu” prazna floskula znali su građani Srbije odavno, ali da predsednik države na pitanje o lečenju dece SMS porukama kaže kako je to praksa i na Zapadu, već je nova dimenzija briutalnosti.

– Ako niste znali, u Evropi takođe leče decu SMS porukama. Upošte ne zaostajemo za tim trulim bogatim zapadom… – pišu tviteraši.

Idemo dalje. 

– Ponosan sam na to što smo za SMA uveli lek “spinraza” mislim da se zove. Reč je o veoma skupim terapijama, u prvoj godini država za to treba da plati 540.000 evra, a u svakoj narednoj 270.000 evra – požalio se Vučić.

Zato država od para građana Srbije širokogrudo izdvaja milione za završetak Hrama, glomazne spomenike, novogodišnju rasvetu, luksuzne komplekse i besmislene projekte tima Nacionalnog stadiona…

U međuvremenu, roditelji i bolesna deca kojima je prekopotrebna finansijska pomoć za lečenje, utehu i spas nalaze u humanim građanima Srbije koji će poslati SMS poruku za nečiji život.

Predsedniku je ovo izgleda skroz u redu, dokle god postoji neko ko će mu poverovati da se bolesna deca leče SMS-ovima i na bogatom Zapadu. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here