Vučić: Migranti prave incidente, ali manje nego Srbi

3
9282

Odgovarajući na pitanja građana koja su slali na mejl TV Prva vezano za migrante, Vučić je rekao da u našoj zemlji ima oko 8.000 migranata, da Srbija prema njima ima korektan odnos i da će naši državni organi reagovati ukoliko budu pravili incidente.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u Srbiji minimalno povećao broj migranata i dodao da je reč o nekoliko desetina.

“Ako ne žele da poštuju pravila naše zemlje, naši nadležni državni organi intervenišu i privedu ih, to je situacija sa kojim se sve zemlje suočavaju i na takav način rešavaju problem”, rekao je Vučić.

Čini mu se, kaže, da se i pitanja vezana za migrante svrstavaju u nekakve “teorije zavere” i da su oni u Srbiji kako bi “zauzeli našu zemlju”, te, dodaje, da na takva pitanja ne želi da odgovara.

“Ako migranti prave probleme, rešićemo odmah. Incident koji se skoro desio jeste da je jedan migrant počeo da preskače ogradu, još 150 njih mu se pridružilo u tome, vojska je pucala u vazduh, oni su se smirili, da je bilo potrebno snažnije intervenisati, i to bi bilo urađeno”, rekao je Vučić.

Ističe, da migranti prave incidente, ali u manjem obimu i procentu nego što ih prave Srbi.

Izvor: Nova.rs

3 KOMENTARA

  1. Jel to znaci da je u redu ako migranti siluju i pljackaju sve dok to rade manje nego Srbi ili opet lose tumacimo naseg precednika,i radimo protiv njega sto ga pitamo ovakve stvari dok nam on spasava zivote i zemlju od korone,dok jednim respiratorom tri zivota sacuva,dok culom njuha novo zariste oseti,dok je spreman u nebesa da se vine da iz magacina donese opremu? I mogo bi ovako jos pola sata al me mrzi da kuckam.. E nezahvalni narode..

  2. Ma dali ovaj covek zna da stane??? Kaze ima 8000 migranata i prave probleme ali manje nego Srbi? A koliko ima Srba??? Zar on misli da ne vidimo sta rade po Nemackoj i Fancuskoj. Ne bavim se politikom, nisam u zemlji al sam ovog coveka poceo iz dna duse da mrzim. Zar ti njegovi sledbenici ne vide da je covek prolupao nacisto??? Po 5 puta na dan je na TV i umesto da bude u Karantinu ako mu je neko iz porodice inficiran on seta svuda po Srbiji. A Bolesni i stari ljudi ne smeju ni da setaju. Dali su Srbi toliko oglupeli da sve uzimaju zdravo za ootovo ili im je predsednik Glumac uterao strah u kosti?. Nadamo se da ce i ovom cirkusu jednom doci kraj i da ce se svi ti mediji koji mu lizu dupe i TV stanice biti zatvorene pa da neki drugi novinari i TV stanice objavljuju sve objektivno kao u civilizovaom svetu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here