Vučić o penzionerima: Ako izađete, SVA groblja će nam biti MALA!!!

0
649

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno i odlučno PROTIV ideje da se penzionerima dozvoli da izađu iz kuća i prošetaju se između 17 i 18 časova. “Ako to dozvolimo, sva groblja u Beogradu nam neće biti dovoljna!”.

Pojedini lideri opozicije danas su došli na ideju da predlože da se penzionerima, odnosno starijima od 65 godina, dozvoli da ipak napuste izolaciju i malo izađu da se prošetaju u periodu od 17 do 18 časova, u vreme kada je na snazi policijski čas uveden kao jedna od mera za suzbijanje epidemije korona virusa.

Odlučno protiv toga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio ovo: “Dragi penzioneri, NE IZLAZITE NAPOLJE!!! Ako poslušate takve predloge neće nam biti dovoljno ni Bežanijsko, ni Novo groblje, ni Centralno groblje, ni Lešće… Biće mala da prime sve nas“.

Vučić je rekao starijim osobama da nikako ne slušaju takve predloge, ma od koga dolazila, bilo iz opozicije ili nekog iz Srpske napredne stranke. Penzionerima je još jednom uputio poruku da ostanu u svojim kućama, a od svih ostalih je zatražio da “ne traže rupe kako bi pojedini napuštali domove”.

Za mene su takvi predlozi zastrašujući i molim sve da više ne izlaze u javnost sa tim predlozima. Ne izlazite napolje, dragi penzioneri”, naglasio je predsednik Srbije još jednom.

Svima koji imaju takve i slične predloge, poručio je ovo:

“Nemojte tako da se dodvoravate penzionerima, starijim ljudima. Ljudi, BORITE SE DA NAŠI RODITELJI OSTANU ŽIVI! Penzioneri, molim vas, nemojte da izlazite uopšte. Pa, zamislite da imamo 500.000 penzionerima na ulicama Beograda. Je l’ neko razmišlja o tome? Šta je nekome (koji to predlaže)? Je l’ toliko važna vlasti politika? A posle je Vučić zlikovac, jer ne da ljudima da se prošetaju, taj koji ne brine o njihovim kućnim ljubimcima. Samo čekam da neko kaže – hajde da da prošetamo papagaje. Ne tražite razlog da neko izađe na ulicu, nego da ostane kod kuće!”, jasno je poručio predsednik Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here