Vučić: Policijski čas od utorka počinje od 18 časova

0
460

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je večeras, gostujući na televiziji Pink, da će prva mera biti skraćenje policijskog časa za jedan sat u utorak, koji će ubuduće počinjati od 18 časova i trajati do pet ujutru.

“Ja mogu sada da vam kažem da će sledeće nedelje, u utorak od 18 časova od jedan posle ponoći, imati vremena da odaberu svojih sat vremena za šetnju. Tri dana nedeljno će moći to da čine. U utorak, petak i nedelju. Ako to sve bude u redu, onda ćemo ići na odluku da svakog dana penzioneri mogu da šetaju. U roku od sedam do deset dana trebalo bi da se obezbedi da Skupština Srbije dobije svu medicinsku opremu i da se zakaže sednica parlamenta”, rekao je Vučić.

“Pozvao bih sve građevinare da od utorka počnu krenu punom parom na svoj posao, da počnu da rade. Imamo mnogo projekata. Svuda ćemo imati radove, u utorak ću obići rusko gradilište kod Čortanovaca, sa ministarkom Zoranom Mihajlović. Krećemo da radiamo punom parom da bismo našim visokim investicijama uspeli da sačuvamo mnogo viši bruto društveni rast. Idemo na otvaranje gotovo svih zanatskih radnji. Otvaranje drugih radnji predviđamo za 27. april do 300 kvadrata, osim onih u tržnim centrima”, rekao je Vučić, dodajući da će firzerski saloni, saloni lepote i teretane da se otvore nakon pomenutog datuma.

“Moraće da postoji posebna zaštita u tim radnjama. Pratiće se čitava situacija. Očekujemo da se hotele, banje, tržne centre, restorane od 3. maja, kad su povoljni vremenski uslovi”, rekao je Vučić.

Uskoro opširnije…

Izvor: Nova..rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here