Vučić u Nišu: Narednih 10 dana ključno, do 20. aprila rešava se naša sudbina

0
331

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima juga Srbije da je Srbija uz njih i pozvao ljude u tom delu zemlje da budu disciplinovani, uz reči da je narednih 10 dana ključno i da veruje da se do 20. aprila rešava sudbina našeg odnosa prema koronavirusu.

On je rekao da se zaštitna oprema i materijali šalju na svakih sedam dana, da je od juče stiglo devet novih kliničkih respiratora, ukupno 29 u poslednjih mesec dana i da je od juče stiglo 20 neinvanzivnih kliničkih respiratora.

Vučić je na konferenciji za novinare u Nišu rekao da se više objekata u Nišu priprema za lakše pacijente, jer je hala Čair puna i da će među tim objektima biti kasarna u opštini Pantelej i hotel Nais, kao i da će biti pripremljena transportna vozila za prebacivanje iz privremenih bolnica u Klinički centar Niš.Aleksadnar Vučić poseta, Niš, medicinska oprema, pomoćIzvor: Tanjug/Dimitrije Nikolić

On je dodao da se zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom u Pčinjskom i Jablaničkom okrugu razmatra da se bolnica u Leskovcu pretvori u kovid bolnicu.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here