VUČIĆ ZAPOČINJE KAMPANJU BUDUĆNOST SRBIJE: Predsednik fotografijom na Instagramu otkrio kuda prvo ide! (FOTO)

0
492

Predsednik je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu “Budućnost Srbije AV”. Na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se kako predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije…


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak počinje kampanju “Budućnost Srbije”, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Predsednik je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu “Budućnost Srbije AV”. Na prvoj objavljenoj fotografiji na tom nalogu vidi se kako predsednik predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije…


Vučić je najavio da planira da obiđe više od 100 opština širom Srbije.


– Moja želja je bila, a razgovarao sam i s premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji – 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i četiri na Kosovu i Metohiji. Hoću da razgovaram sa ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti – kazao je Vučić.


Predsednik će, kako se vidi i na fotografiji, krenuti od Pčinjskog okruga, gde se završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

E.K./Foto: Instagram

Izvor: Kurir

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here