ZVEZDA STALA UZ KOKEZU: Vidićevi napadi nemaju smisla, ne podržavamo kritike sa distance

0
181

Ustalasalo se u Srbiji posle neuspeha fudbalske reprezentacije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo. Sve je postalo ozbiljnije kada se oglasio nekadašnji reprezentativac i as Mančester junajteda Nemanja Vidić. On je optužio čelnike Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na čelu sa Slavišom Kokezom za neuspeh.

U narednim danima su se javljali oni koji ga podržavaju, ali i oni koji smatraju da nije u pravu. Iako je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi, na Marakani smatraju da Vidić nije u pravu.

– Bilo je trenutaka kad nismo bili na istoj talasnoj dužini sa Kokezom, ali smenjivati ga jer se reprezentacija nije plasirala na Evropsko prvenstvo je suludo. Čovek je uradio šta je do njega, ali ekipa je jednostavno odigrala katastrofalan meč. Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika. Kad smo mi to poslednji put otišli na dva velika takmičenja zaredom? Vidićevi napadi sa strane nemaju smisla. Nemanja je dobrodošao ako želi da rešava probleme u fudbalu, ali ne podržavamo to da sa distance kritikuje, ne nudeći rešenje

Na Marakani smatraju da Vidić nije pravo rešenje za predsednika FSS.

– Vidić jeste imao karijeru o kakvoj većina fudbalera može samo da sanja, ali on u životu nije bio na nekoj rukovodećoj funkciji. Igranje fudbala je jedna stvar, a upravljanje organizacijom poput FSS je sasvim druga. Mislimo da je i sam svestan toga, tako da ne verujemo ni da će pokušati da preuzme neku funkciju u FSS – dodao je izvor iz Zvezde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here